pappaliivet

pappalivet

Annons

Vi gjorde det! Så galet bra!!

Hej fina du!!

Ja, igår stod ju äntligen jag och Vilde på Clarion Sign i Stockholm och fick dela med oss om våra erfarenheter kring att bo i ett Ronald hus, det var inte så nervöst som jag trodde.. Jag kände mig faktiskt riktigt lugn innan, kanske för att Vilde visade noll nervositet men också för att det faktiskt var så att vi skulle representera alla familjer som bor, bott och ska bo i ett ronald hus. Jag missade ärligt talat halva årskurs 8’s biologi pga av en muntlig redovisning.. Där gick gränsen för mig förr, hahah många år sedan men har inte stått framför publik alls innan så ett stort kliv 😉 Det har ju hänt en del i mitt liv som gör att jag vågar mer idag, tror på mig själv. Att ha ett sjukt barn tex är något som förändrar synen på allt. Sånt man värderade högt tidigare kanske har försvunnit, sånt man tog för givet är mer värdefullt än någonsin och just det här med att finna sig själv var ett faktum. Att förstå sitt eget värde..

Nu var det iaf vår tur, vi kallades upp på scenen utav Anna-Karin Norrman som är verksamhetsansvarig på Rmd Göteborg . Hon är en av alla härliga vi träffat under våra tre år på Rmd hus i göteborg. En som var ny för mig var Hanna Sandels som är generalsekreterare på RMD Barnfond, Hon som alla andra var en person med hjärtat på rätt plats! <3  Väl uppe på scenen fick jag berätta om Vildes sjukdom, tiden på ronald och vad det betytt för oss att få bo just där. Det är inte alls svårt att dra allt som är bra med själva huset och hela verksamheten, dom gör ett otroligt jobb och lägger så mycket själ och hjärta i alla hus för familjer. Inte bara för dom sjuka barnen, dom ser till att dom som är friska också tar sig igenom vardagen på ett sjukhus. Älskare allihop! Det svåraste på scenen var att faktiskt gå igenom allt med hur det började.. Hur jag minns samtalet om att man ”hittat ngt på bilderna och att Vilde skulle opereras ganska omgående”, Hur jag från den dagen var så rädd att förlora den som betyder mest, jag insåg även igår att jag aldrig sagt det högt, just dom orden.. (att jag var rädd att förlora honom) Det har jag aldrig vågat bara.. Det kändes och känns fortfarande för otäckt.. Jag minns så väl när han orkade gå för första gången på efter att ha vart sängliggandes eller åkt rullstol ett par veckor, vad allt detta betydde då och nu.. Allt detta snurrade i skallen medan jag pratade om det och jag blev ganska begränsad i orden, Detta såg såklart Anna-Karin och kastade snabbt in spontana frågor så jag tog mig igenom intervjun lite enklare. Vilde satt som en liten prins på en sackosäck och tyckte det var väldigt spännande att se alla som lyssnade när vi pratade om honom och husets värde. Det var en enorm grej för mig men framförallt för Vilde! att få så mycket positivitet och allt efter allt han gått igenom.. Så mycket glada highfives, kramar och dylikt av mängder med folk som var glad att just han var där.. Att få ett ansikte på någon som bott där var något som nådde fram. Magisk kväll..

Dom här två dagarna i stockholm har varit två av dem bästa på länge, jag och Vilde har inte ens haft igång tv’n. Han ville bara va, Vi drog ner till Rmd eventet sent på kvällen vid två tillfällen och brände av två stora mjölk med is i baren.. Åt en mega frukost efter en härlig sovmorgon, avslutade hotellvistelsen med 2h på spa.. Sen efter allt detta så drog vi vidare mot Loppi kontoret och hängde med alla härliga där och käkade en härlig lunchburgare på Phils Burgers med bästa Jessica Lagergren! (ni vet hon den där sköna tvillingen  fra Tvillingpodden.se) <3

Ja, jag sammanfattar dessa två dagar med ett stort leende, glad över vad jag har och vad jag får av allt som händer och hänt i livet. Allt går!

jag avlutar också med att säga: DET KOMMER BÄTTRE OCH MER BILDER (en viss emil fotade en hel kväll utan minneskort i kameran..!?) haha men mer bilder och mer info om rörelsen, vilde mig mm kommer snaaaart!

Kram E

IMG_20170130_155309_655 IMG_20170130_185801_258 IMG_20170130_145610 IMG_20170130_001209_886 rmd

IMG_20170130_111922DSC05564

Kommentarer
pappaliivet

Kommentera

  1. Cicci

    Va kul att läsa om ditt liv, jag minns ju bara tiden i Gudhem när jag hängde med Frida, när jag kom från storstan och hälsade på min moster och mina kusiner :) det va ju ett antal år sen, så det mina du säkert inte ens 😉

  2. Carolin

    Vad mysigt ni verkar ha haft! Kan knappt läsa om det du skriver angående beskedet om din sons tumör så förstår verkligen att man inte kan uttala det högt. Rädslan över att förlora ett barn är så skrämmande och förlamande att jag inte ens kan tänka på det. Så bra av er att föreläsa om rmh, superviktigt! Och viktigast av allt, att allt gått bra med er lille prins ❤

Annons
stats